Stofzuigerspecialist

Al ruim 30 jaar zijn wij specialist in stofzuigers. Uiteraard vind je bij ons Onderdelenhuis alle onderdelen voor je bestaande machine en bieden wij een reparatiedienst, maar wij hebben ook een grote collectie stofzuigers in ons assortiment. Stofzuigen wordt over het algemeen niet ervaren als de leukste klus in het huishouden, en daarom is het belangrijk dat je een stofzuiger koopt die goed aansluit bij jouw persoonlijke situatie. En wie kan je daar meer over vertellen dan een echte specialist die stofzuigers van binnen en buiten kent!? 

Wanneer je bij ons in de winkel langskomt zullen wij informeren naar jouw persoonlijke situatie: Heb je vloerbedekking of harde vloeren? Zijn er allergiën? Hoe groot is jouw huis? Met behulp van deze vragen kunnen wij vaststellen welke stofzuigers het beste aansluiten bij jouw wensen, zodat je een gerichte en juiste keuze kunt maken uit de minimaal 30 verschillende stofzuigers die wij altijd op voorraad hebben. De merken die wij voeren zijn AEG, Bosch, Nilfisk, Henry & Hetty (Numatic). Hiernaast hebben wij regelmatig nieuwe merken of modellen in het assortiment.


AEG is een kwaliteitsmerk met een jarenlange historie. Sinds enkele jaren zijn AEG en Electrolux op stofzuiger gebied één merk. Er is een zorgvuldige opbouw binnen het merk met verschillende productlijnen: van VX6 tot VX9. Deze modellen zijn bij ons allemaal aanwezig. De verschillen zitten onder andere in de meegeleverde accessoires, hoeveelheid geluid, gewicht en gebruiksgemak. 

Nilfisk is een merk dat als een van de eerste merken in Nederland (aan de deur) verkocht werd. Bekend geworden met de metalen keteltjes is de productlijn tegenwoordig enorm uitgebreid en ook binnen dit merk veel keuze afhankelijk van jouw persoonlijke wensen met de modellen: One, Select en Elite bieden wij voor elke portemonnee een Nilfisk kwaliteitsmachine.

Een vrolijke eend in de bijt zijn de Henry & Hetty stofzuigers. Bekend geworden vanuit schoonmaak industrie zijn deze stofzuigers van fabrikant Numatic niet meer weg te denken. Naast de bekende Henry & Hetty zijn er tegenwoordig ook kleinere versies verkrijgbaar die ideaal zijn voor de kleine huishoudens: de Henry 160. Wij voeren dan ook 3 verschillende series: Henry 160, Henry 180 en de Henry Next. 


Bezoek onze winkel voor meer informatie. Je vind ons aan de Asselsestraat 151 in Apeldoorn.